Diensten en Tarieven

Hieronder staan de diensten op welke ik mij voornamelijk richt. Staat uw dienst er niet tussen of heeft u vragen? Neem dan contact op, wij verzorgen wij onder andere ook bouwkundig advies voor VVE's zoals het meerjarenonderhoudsplan. Zie ook de website van de APK voor vastgoed®.

Bouwtechnische keuring

Gaat u een woning kopen? Laat een bouwtechnische keuring uitvoeren! De feitelijke kwaliteit van de woning, bouw- en onderhoud technisch gezien, dat is waar de bouwtechnische keuring zich op richt. Het is een visuele inspectie met als doel: Inzicht krijgen in de algemene bouwkundige- en onderhoudsstaat van een huis. Tijdens de keuring krijgt u advies over aandachtspunten en wordt u voorzien van onderhoudstips. U ontvangt een overzichtelijk en makkelijk leesbaar bouwkundig rapport met foto's, beoordelingen, bevindingen, advies en eventuele herstel- en onderhoudskosten.

Kosten van een bouwkundige keuring
Bouwkundige keuring woonobject t/m 250m³ € 349,00 incl. 21% BTW
Bouwkundige keuring woonobject 251m³ t/m 500m³      € 379,00 incl. 21% BTW
Bouwkundige keuring woonobject 501m³ t/m 750m³ € 399,00 incl. 21% BTW

Voor bouwtechnische keuringen en bouwkundige inspecties van woningen groter dan 750m3 of andere vastgoedobjecten zoals winkels, schoolgebouwen, appartementen gelden tarieven per offerte.

Bouwkundige inspectie / Deelinspectie

Het kan zo zijn dat u enkel en specifiek een bepaald onderdeel wilt laten inspecteren zoals bijvoorbeeld de kruipruimte, de begane grondvloer het gevelwerk of het platte dak. Denk ook aan betonrot en kwaaitaalvloeren! Dit kan bij aan- en verkoop, maar natuurlijk ook als eigenaar met bouwkundige problemen. In dat geval wordt de inspectie specifiek op een bepaald bouwkundig onderdeel of probleem gericht. Net als bij een bouwkundige keuring ontvangt u een overzichtelijke rapportage met foto's, bevindingen en advies en een eventuele kostenraming richting herstel- of onderhoudswerkzaamheden.

Tarief: Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Opleveringskeuring

Bij een nieuwbouwwoning kan niets misgaan, .. zou u denken! Daarom is het belangrijk dat er goed wordt gekeken naar eventuele gebreken en tekortkomingen voordat u tekent voor de overdracht. Een bouwkundig inspecteur kan u daarbij helpen en staat u bij tijdens de oplevering, signaleert gebreken en mindere kwaliteitskenmerken en communiceert met u en de aannemer. Een oplevering van uw nieuwe droomhuis is een officieel moment, laat niets aan het toeval over!

Tarief: v.a. € 209,00 incl. BTW

Direct contact?

U wilt een bouwtechnische keuring uit laten voeren? Geen probleem, een afspraak is zo gemaakt!

Vastgoedinspectie nodig?
COVADO


Bouwkundig inspecteur Noord-Brabant
Corné van Dongen 06 447 644 65
Kalverstraat 61 te Made
covado@ziggo.nl

Bel mij terug!

Webdesign by RETO